Academie

Mobipunt vzw heeft als doel om de kwaliteit van mobipunten te bewaken, kennis op te bouwen en innovatie te ondersteunen. Het begeleiden van steden en gemeenten in de realisatie van mobipunten of Hoppinpunten is hier een belangrijk onderdeel van. Om deze begeleiding en kennis toegankelijk te maken, organiseert Mobipunt vzw op regelmatige tijdstippen webinars en enkele keren per jaar ook een Masterclass Mobipunten.

Inspiratiemoment Mobipunten

Op woensdag 17 maart om 10u organiseert Mobipunt vzw een Inspiratiemoment Mobipunten. Tijdens dit inspiratiemoment wensen we de Vlaamse steden en gemeenten, die voor de gigantische uitdaging staan de komende 4 jaar meer dan 1000 mobipunten uit te bouwen, te inspireren. De gebundelde kennis van de drie partners, Mpact vzw, Autodelen.net en Infopunt publieke ruimte zorgt voor een stevige basis om steden en gemeenten te kunnen verrijken in hun mobipunt-aanpak. 

Masterclass Mobipunten

Binnenkort lanceert Mobipunt vzw officieel de Masterclass Mobipunt Academie, je komt er hier alles over te weten! Will je graag een mailtje ontvangen op het moment dat we de academie lanceren? Laat hier je contactgegevens achter.

We geven je alvast de data mee, zo kan je deze al vrijhouden:

  • De eerste academie gaat telkens door op dinsdagnamiddag van 13u tot 17u, en dat op 20 en 27 april en 4 en 11 mei. 
  • We voorzien ook onmiddellijk een tweede academie, deze gaat telkens door op donderdagnamiddag van 13u tot 17u, en dat op 29 april en 6, 20, 27 mei.